Διαδικασία Παραγγελίας

Βήμα 1ο:
Επίλεξτε όλα τα προϊόντα που επιθυμείτε πατώντας το “ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ” και όταν ολοκληρώσετε τις αγορές σας κάντε κλικ στο εικονίδιο του καλαθιού.

ΒHMA 2ο:
Αφού επιβεβαιώσετε ποσότητες προϊόντα και σύνολο κόστους, προχωράτε στην “ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ”. Συμπληρώστε τα στοιχεία χρέωσης. Στην περίπτωση που επιθυμείτε να παραδοθούν τα προϊόντα σε διεύθυνση διαφορετική της διεύθυνσης χρέωσης, παρακαλώ, τσεκάρετε το “Αποστολή σε διαφορετική διεύθυνση;” και συμπληρώστε τα πεδία που εμφανίζονται.

ΒHMA 3ο:
Πλοηγηθείτε στο κάτω μέρος της σελίδας και επιλέξτε επιθυμητό τρόπο πληρωμής:

  1. Κατάθεση σε Τράπεζα
    Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας θα εμφανιστούν οι λογαριασμοί των συνεργαζόμενων με εμάς Τραπεζών. Η παραγγελία θα σας αποσταλεί μόνο αφότου προβείτε σε Τραπεζική Κατάθεση και αποστολή του αποδεικτικού πληρωμής στο email sales@glious.com ή με fax στο 210 2281247. Προσοχή, στο αποδεικτικό πληρωμής θα πρέπει να αναγράφεται ο κωδικός παραγγελίας.
  2. Αντικαταβολή
    Αφορά εξόφληση της παραγγελίας σας με την παράδοση στο χώρο σας. Το κόστος αντικαταβολής ορίζεται στα 3€ και προστίθεται στο συνολικό ποσό της παραγγελίας σας.
  3. PayPal
    Εάν επιθυμείτε να πληρώσετε μέσω PayPal (με λογαριασμό PayPal ή πιστωτική κάρτα), επιλέξτε το συγκεκριμένο τρόπο πληρωμής.

ΒHMA 4ο:
Τσεκάρετε το πεδίο “Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τους Όρους Χρήσης”, και προχωρήστε σε παραγγελία.

ΒHMA 6ο:
Επίλεξε το πεδίο “Διάβασα & συμφωνώ με τους όρους χρήσης” στο κάτω δεξιά μέρος της σελίδας σου και τέλος το “Ολοκλήρωση Παραγγελίας”.

Με την επιτυχή ολοκλήρωση της παραγγελίας σας θα εμφανιστεί στην οθόνη σας ο Αριθμός Παραγγελίας και θα λάβετε επιβεβαιωτικό email με την περίληψη της αγοράς σας. Αν δεν λάβετε επιβεβαιωτικό email πιθανότητα να μην έχετε καταχωρήσει ορθά την παραγγελία σας και σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210 2281201.