Γενικοί Όροι Συναλλαγών

Τιμές:
Όλες οι τιμές είναι σε EURO και περιλαμβάνουν ΦΠΑ 23%. Tο κόστος αποστολής υπολογίζεται με επιπλέον χρέωση στην τιμή των προϊόντων, και αναγράφονται αναλυτικά στις Πληροφορίες & Κόστος Αποστολής. Όλες οι τιμές μπορούν να αλλάξουν, χωρίς προειδοποίηση.

Μεταβίβαση Ιδιοκτησίας:
H Εταιρία διατηρεί την κυριότητα των αγαθών μέχρι την πλήρη εξόφλησή τους από τον πελάτη.

Παράδοση:
Παραδόσεις σε όλη την Ελλάδα εκτελούνται από Δευτέρα έως Παρασκευή και εκτός επισήμων αργιών.
Η διαθεσιμότητα των προϊόντων δεν είναι εγγυημένη. Στην περίπτωση αυτή θα σας ενημερώσουμε άμεσα. Η Εταιρία συνεργάζεται για τις αποστολές των προϊόντων με τα ELTA Courier. Η Εταιρία δεν φέρει ουδεμία ευθύνη μετά την αποχώρηση των προϊόντων από την έδρα της, για την περίπτωση που μια παραγγελία χαθεί.

Επιστροφές:
Τα προϊόντα δύναται να επιστραφούν εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους. Η Εταιρία οφείλει να επιστρέψει το κόστος αγοράς του επιστρεφόμενου προϊόντος. Κατά την επιστροφή, ο αγοραστής επιβαρύνεται με τα έξοδα αποστολής προς την Εταιρία και οφείλει να επιστρέψει τα προϊόντα σε άριστη κατάσταση. Οι επιστροφές γίνονται στην ακόλουθη διεύθυνση: ΙΝΚ ΕΠΕ, Υποκ/μα: Χάνσεν 3, 11144 Αθήνα, Αττική.

Ακυρώσεις:
Ακυρώσεις γίνονται δεκτές μόνο με την αποστολή email στη διεύθυνση support@glious.com από το email που καταχωρήθηκε στην αρχική παραγγελία και εντός τριών (3) ωρών από την υποβολή της. Εάν τα προϊόντα έχουν φύγει από τις εγκαταστάσεις της Εταιρίας, τότε ακολουθείται η διαδικασία Επιστροφής.

Γενικά:
Αυτή η σύμβαση διέπεται από την Ελληνική νομοθεσία και όλα τα μέρη συμφωνούν ότι υποβάλλεται στη δικαιοδοσία των Ελληνικών δικαστηρίων. Για οποιαδήποτε διαφορά, αρμόδια είναι τα Δικαστήρια Αθηνών.