Τρόποι Πληρωμής

  1. Μέθοδος Αντικαταβολής
    Η μέθοδος της αντικαταβολής ισχύει για όλη την Ελλάδα. Η πληρωμή γίνεται στον αντιπρόσωπο της εταιρίας ταχυμεταφορών κατά την παράδοση των προϊόντων της παραγγελίας στο χώρο σας. Το ποσό της αντικαταβολής με το οποίο επιβαρύνεστε είναι 3 € για όλη την Ελλάδα.
  1. Πληρωμή μέσω PayPal
    Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λογαριασμό σας στο Paypal ή να πληρώσετε μέσω πιστωτικής κάρτας. Όταν ολοκληρωθεί η παραγγελία σας θα πρέπει να επιλέξετε από την λίστα επιλογών την πληρωμή μέσω PayPal για να οδηγηθείτε στο online ασφαλές σύστημα συναλλαγών της PayPal. Η διαδικασία πληρωμής μέσω PayPal είναι πλήρως αυτοματοποιημένη και συνήθως ολοκληρώνεται εντός λίγων λεπτών. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας καμιά προσωπική πληροφορία (συμπεριλαμβανομένου του αριθμού πιστωτικής κάρτας) δεν αποθηκεύεται στο glious.com.
  1. Τραπεζική Κατάθεση
    Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας με πληρωμή μέσω κατάθεσης στον παρακάτω Τραπεζικό Λογαριασμό:

Account name: ΙΝΚ ΕΠΕ
Account number: 0026.0111.24.0200344302
IBAN: GR 68 026 0111 0000 24 0200344302
Eurobank Ergasias SA
BIC / Swift: ERBKGRAA

Προσοχή, στο αποδεικτικό πληρωμής θα πρέπει να αναγράφεται ο κωδικός παραγγελίας.
Αν δεν λάβουμε την πληρωμή σας μέσα σε 3 εργάσιμες μέρες από την ημερομηνία που καταχώρηθηκε η παραγγελία θα προχωρήσουμε σε ακύρωση και θα ενημερωθείτε με email. Η αποστολή πραγματοποιείται μετά την γνωστοποίηση της πληρωμής στην Εταιρίας.